top of page
text_kansya.png

Beoordelingen

Onderstaande is een verzameling aan bedankjes en lieve woorden die ik heb mogen ontvangen van gasten, na afloop van hun (door mij persoonlijk begeleidde) rondreizen door Japan. Het doet me altijd veel plezier om te lezen dat ik -op welke manier dan ook- een positieve bijdrage heb kunnen leveren aan hun vakanties.

Wij hebben genoten van jouw passie, kennis en bevlogenheid. Japan is jouw belevingswereld, jouw interessegebied. Jij hebt ons de woorden, normen en gedachten meegegeven, naar huis, van een mooi volk. Jij bent Japan en jouw kennis is onmetelijk.

Gretha en Robert

Bedankt voor onze begeleiding door Japan. Mede daardoor hebben wij een bijzonder mooie vakantie gehad.

Bets & Jan

Wij hebben enorm genoten van deze reis door Japan. Dat is vooral te danken aan jouw uitleg over geschiedenis en cultuur van dit land.

Wil en Elly

Namens de hele groep willen we je bedanken voor je onverstoorbare altijd welwillendheid en vooral je kennis van Japan. Een "betere" hadden we niet kunnen treffen.

[van ons allemaal]

Dank je wel voor deze onvergetelijke reis door Japan! Wat een geweldige reisleider ben jij. Teveel kwaliteiten om op te noemen, toch noem ik er een paar: allereerst jouw kennis over Japan en het spreken van de taal. Je hebt ons hiermee enorm geholpen, ons overal naar toe gebracht en zaken voor ons geregeld. Je vriendelijkheid, je geduld (...), je humor, je energie, je aanpassings-vermogen, je empathie, je creativiteit en ik heb gehoord dat je ook heel aardig kunt zingen. (...) We gaan je nooit meer vergeten.

Peter & Karen

Dank je wel voor al jouw inzet en hulp. We hebben echt genoten van onze reis in Japan. Deze zou niet mogelijk zijn geweest zonder jouw bijdrage.

Nahid - Jafar

Je bent een topper!!! Mede dankzij jou hebben wij een geweldige vakantie gehad!

Yvonne, Andre, Ronald en Jolanda

Bedankt voor deze onvergetelijke reis. Je liefde voor Japan is aanstekelijk en onze nieuws-gierigheid naar de geschiedenis en daarmee zeker het Samurai verleden is enorm gegroeid.

Marco & Shanna

Super bedankt voor de fantastische reis, de bijzondere ervaringen, de vele informatie en alle extra's, die je voor ons geregeld hebt. En bovenal, super bedankt voor je gezelligheid, humor en de leuke momenten, die we onder o.a. een sake mochten delen. Je bent een lopende encyclopedie met een Japans hart!

Henriette & Pascal

Hartelijk dank voor alle goede zorgen, de duidelijke uitleg over het Boeddhisme, Shintoïsme, de Japanse geschiedenis etc.

Je was een prima reisbegeleider en gids!

Paul & Jacqueline

Dankjewel voor het begeleiden en voor de achtergrondinformatie van dit reis. We hebben veel geleerd en natuurlijk ook genoten van Japan.

Djudju & Henry

Super bedankt voor de geweldige vakantie die je ons bezorgd hebt. Je was er altijd en wist ons alles te vertellen over Japan. Nooit te beroerd om iets extra's te doen. We hebben bewondering voor de manier waarop je de groep geleid hebt.  Je bent een fantastische gids.

Wies & Anneke

Heel hartelijk dank voor de bijzonder leer-zame tijd in Japan! Jij hebt ons de vele aspecten van Japan laten zien, waardoor wij geïmponeerd zijn geraakt door dit land. Wij vonden jou écht een uitstekende gids. Wij hebben elke dag genoten van wat jij ons liet zien. Heel hartelijk dank daarvoor!!!

Bert en Margriet

Hartelijk dank voor deze onvergetelijke vakantie. Dat is voor een groot deel aan jouw passie en kennis te danken.

Vivian

Een goede reisbegeleider/gids kan de vakantie nog bijzonderder maken en daar ben jij zeker in geslaagd. Hartelijk dank voor alle goede zorgen!

Marc

Wat heb je deze reis voor mij, voor ons, ongelofelijk geweldig gemaakt. Wat een geweldige verhalen, aanvulling op kennis en aanvullingen op wat we zagen en lazen. Ook gewoon gezellig met je gekletst, ook belangrijk. De kalligrafie les vond ik een super kadootje! Een hele mooie verdieping op alles wat we zien en horen (en lezen) hier. Ontzettend bedankt voor alles.

Edda & Dirk

Hartelijk dank voor alles. Jij hebt onze reis echt onvergetelijk gemaakt met je kennis over historie en cultuur, maar ook je praktische tips en onvermoeibaarheid. Kortom, je bent een topper!

Inger & Corné

Bedankt voor de perfecte en gezellige begeleiding van de vakantie. Het waren 3 prachtige weken!!!

Han, Hedwig, Gerard, Nicole

Je bent een geweldige reisleider voor onze groep geweest. En een bijzonder aangenaam persoon om samen mee op reis te gaan. We hebben al heel wat rondreizen gemaakt, en je bent een van de beste reisleiders die we hebben meegemaakt [een dikke 10].

Erik & Jennifer

Ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke ervaring. Je enthousiasme en je prachtige verhalen zullen ons altijd bijblijven.

Laura en Stéphanie

1000x dank voor de geweldige tijd in Japan. Jij hebt zoveel kennis in huis, hierdoor hebben we nog meer kunnen genieten van Japan. Cultuur, de musea, eten, vervoer, karaoke. Je bent een genie. Dank Dank Dank

Ans en Mat

Wat is Japan een prachtig land! Ik kijk terug op 'n fantastische reis met mooie, nieuwe herinneringen, waaronder:

* verwelkomd worden door warme en beleefde mensen;

* slenteren door superschone straatjes;

* slurpen van noodles in alle soorten en maten;

* kijken met verbazing naar uilen- en egelcafés;

* proeven van heerlijke sake;

* overnachten in 'n echte ryokan;

* snacken van onigiri;

* uitspreken van moeilijke woorden;

* eten van 'kei' lekkere sushi;

* luisteren naar jouw mooie verhalen.

Arigatou gozaimasu!!

itsumoarigatou_title2.png

Ingrid

bottom of page