top of page
zegel-groot(1).jpg

MATERIALEN & FORMATEN

hagaki(2).png

HAGAKI

10x15

€6,05

incl. verzendkosten

excl. (naam)vertalingen

Een stevige ansichtkaart met standaardafmeting. Het perfecte formaat voor één bijzonder kanji, voor die ene speciale ontvanger. Natuurlijk kan je hier ook een naam in katakana op laten zetten,

of een persoonlijke boodschap in het Japans.

HANSHI

25x33

€12,32

incl. verzendkosten

excl. (naam)vertalingen

Dun Japans papier, net iets groter dan een A4. Min of meer een XL versie van bovenstaande; handig voor woorden van twee of meer kanji.

Een unieke Japanse naamvertaling bijvoorbeeld.

hanshi(1).png
shikishi(1).jpg

SHIKISHI

24x27

€18,07

incl. verzendkosten

excl. (naam)vertalingen

Een vierkant karton met een gouden randje.

Dit wordt in Japan vaak gebruikt als cadeau bij speciale gelegenheden, of om handtekeningen op te (laten) zetten van beroemdheden. Zoals jij. Misschien een liefdesverklaring op Valentijnsdag?

KAKIZOME

18x68

€23,14

incl. verzendkosten

excl. eventuele vertalingen

Lange stroken papier van degelijke kwaliteit. Vooral erg mooi met een 'yojijukugo'; een type gezegde dat bestaat uit vier karakters. Ook zeer geschikt voor langere voor- en achternamen of korte tekst, zoals haiku en andere gedichtjes. 

kakizome-voorbeeld(1).png
kakejiku-webshop(2).png

KAKEJIKU

30x70

€69,14

incl. verzendkosten

excl. eventuele vertalingen

Een ware klassieker. Deze hangende rollen zijn verkrijgbaar in zes zachte kleuren: groen, zalmroze, oranje/beige, bruin, zilver/grijs, en blauw/paars.

Sutra Copying

Niets kunnen vinden in de winkel wat u aanspreekt? Dan kunt u hier rechts iets aanvragen dat precies is wat u zoekt. Ik streef ernaar altijd binnen 3 werkdagen een antwoord, idee of oplossing te hebben voor uw vragen. Eventuele betalingen worden achteraf voldaan met een factuur.

Kalligrafie op maat bestellen

Schrijfstijl

ご連絡ありがとうございます。

ENKELE VOORBEELDEN

bottom of page