top of page
Top of the Mountain

REIZEN

"Ook de weg van duizend mijl, begint
met een enkele stap."

Japanese Ritual

地方

REGIONALE RONDREIZEN

Duik dieper in de lokale cultuur van de 47 prefecturen en laat u verrassen door de veelzijdigheid. Van letterlijk duiken in het tropische Okinawa tot bergen beklimmen in het ruige Hokkaido, van het bruisende nachtleven in modern Tokio tot eeuwenoude rustgevende tempels in de bergen van Wakayama. Allemaal Japan, alles met een eigen verhaal.

Wooden Architecture

宗教

RELIGIEUZE RONDREIZEN

Voelt u zich ook aangetrokken tot de rustige reputatie van het Zen boeddhisme of de magische mantra's van het Shingon boeddhisme? De geheimzinnige rituelen van shugendo bergasceten of juist de alledaagse gebruiken van shinto - Japans inheemse tradities? Volg dan één van onze "religie routes"; specialiteit van het huis.  Bezoek zowel de beroemdste tempels als de onbekende heiligdommen van diverse stromingen en ontdek zelf waarom deze na vele eeuwen nog altijd springlevend zijn. Echte avonturiers kunnen bovendien kiezen voor een heuse pelgrimstocht; gegarandeerd onvergetelijk!  

Bento Box for Two

特別

THEMA TRIPS

Voor iedereen die nu wel eens échte matcha of sake wil proeven, zich een samurai of ninja wil voelen in de vele kastelen en tuinen, of juist een sci-fi verkenner in een hypermodern capsule hotel; deze reizen zijn samengesteld met een rode draad, af te stellen op uw eigen interesses. Denk bijvoorbeeld aan de Werelderfgoedlocaties, een nationale parkenroute, of een tocht langs bekende brouwerijen en streekspecialiteiten.

 

bottom of page